Lingerie met of zonder kant

functioneel of frivool

‘Kant35B heeft voor iedereen wat wils’

Persoonlijke aandacht en advies

Van cup A t/m H

In verschillende prijscategorieën

‘Persoonlijk advies en aandacht’

Goede pasvorm

Ongeveer 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh- maat. Letterlijk miljoenen vrouwen kunnen er veel beter uitzien en zichzelf beter voelen met een goed passende bh. Ben je weleens goed opgemeten in een lingerie winkel? En wanneer was dit voor het laatst? De maat kan namelijk veranderen door verschillende redenen…bijvoorbeeld door zwangerschap, gewichtstoename of –verlies, maar ook door de jaren heen kan je maat veranderen. Niet alleen de maat, ook een ander model bh kan soms beter zitten dan je altijd gewend was. Kom naar de winkel en laat je adviseren!

Doet wat met je

Meer comfort. Minder kans op hangende borsten. Een betere houding. Meer vertrouwen in jezelf, een goed gevoel van binnen, geeft je ook een betere uitstraling.

Wasadvies lingerie

Het beste voor je bh is de handwas. Zo blijft zowel je bh als je wasmachine in goede staat. Mocht je toch een wasmachine willen gebruiken, doe je bh dan in een waszakje. Kies het handwasprogramma of in elk geval de meest lage temperatuur. Heb je een voorgevormde bh, haal hem meteen uit de wasmachine als deze klaar is, breng hem terug in de goede vorm zodat deze glad opdroogt en laat hem drogen aan het wasrek (nooit, maar dan ook nooit in de droogtrommel!)

vind ons

volg ons

bel ons